top of page

Burun Estetiği Sonrası Ağrı

Güncelleme tarihi: 14 Eki 2019


Burun estetiği en sık uygulanan estetik ameliyatlardan biri ve giderek daha yaygın olarak uygulanıyor. Burun estetiği için başvuran kişilerin en çok merak ettiği konulardan biri ameliyat sonrası ağrı olup olmayacağı.Burun estetiği sonrasında hafif sızılar oluşabilir ve bu sızılar basit ağrı kesiciler ile dindirilebilir.Ameliyat sonrası baş ağrısı,boğaz ağrısı da hafif derecede ortaya çıkabilir. Yine basit ağrı kesiciler ile giderilebilir.


 

Burun estetiği sonrasında pek çok hasta ortalama üçüncü günden sonra ağrı kesici alma ihtiyaçlarının ortadan kalktığını belirtmektedir. Burun ameliyatı sonrasında başın belli bir pozisyonda tutulması rahat uymayı engelleyebilir , uykusuzluğa bağlı baş ağrısı tetiklenebilir. Ancak tüm bunlar ortalama bir hafta içinde düzelen durumlardır.

Toplum arasında kemiğe müdahale edilirse daha fazla olur gibi yanlış inanışlar mevcuttur. Oysa günümüzde uygulanan dokuya saygılı cerrahiler sonrası ağrı çok az görülmekte ve kemik müdahalesi ile ilgisi pek bulunmamaktadır..

34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page