top of page

Covid-19 salgını ve Estetik Ameliyatlar



Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını Mart ayından bu yana ülkemizde de çok sayıda kişiyi etkiledi ve maalesef binlerce insanımızın ölümüne neden oldu. Salgının kontrol altına alınabilmesi için planlanan önlemler kapsamında birkaç ay evden çıkmadan bekledik.

Zaman içinde öneriler doğrultusundan kontrollü sosyal hayat prensibine uygun olarak, hijyen kurallarına dikkat ederek işimizin başına döndük.


Covid salgınına bağlı vakaların yoğun olduğu dönemde acil olmayan olgularımızı hem hastalarımızın hem kendimizin sağlığı için , sağlık bakanlığının önerisiyle ertelemiştik. Haziran ayından itibaren çeşitli önlemler alarak, ameliyatlarımızı yaptığımız hastanelerle işbirliği içinde yavaş yavaş ameliyatlarımızı yapmaya başladık.


Estetik Ameliyat planlanan her hastaya Covid testi ve ek testler uygulayarak ameliyat öncesi taramalar yaparak, kliniğimizde ve anlaşmalı hastanelerde maske ve dezenfektan kullanımını hasatalarımıza sürekli hatırlatarak, ameliyat sürecinde hastaya tek kişi eşlik etmesini sağlayarak, ameliyat sonrası hasta ziyaretlerinin yapılmamasını önererek çalışmaya devam ediyoruz. Tüm bu önlemlere rağmen hem ekip arkadaşlarımız hem hastalar için risk devam etmektedir.


İlerleyen günlerde vaka sayılarının yeniden artması sözkonusu olduğunda ameliyatlarımızı yeniden ertelemek zorunda kalabileceğimiz hep akılda tutulmalıdır.

Sağlık ekibimizin, kendinizin, ailenizin sağlığını riske atmamak için lütfen Covid 19 salgını nedeniyle alınan önlemlere uyun.

95 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page