top of page

Somon DNA

Somon DNA nedir? Somon DNA hangi durumlarda kullanılır? Somon DNA etkisi nasıldır? Somon DNA nasıl uygulanır?

Yaşla birlikte deride kollajen kaybı ortaya çıkar bu durum deride elastikiyet kaybı ile sonuçlanır. Özellikle çevresel faktörlerin ekisi, güneşe maruziyet, sigara gibi kişisel faktörler deride yıpranmaya yol açar. Derinin üst tabakasında daha zayıf ve cansız görüntü ortaya çıkar.

Somon DNA nedir?


op.dr.nurgül altuntaş
Somon DNA kocaeli

 

Vücutta hücrelerin temel yapı taşları proteinlerdir, cildimizde de hücresel yapılanmada proteinler kullanılır. Cildimize gerekli proteinlerin çoğu dışardan alınır. Ciltteki yapılanmayı hızlandırmak ve tanır mekanizmalarını aktive etmek için zengin protein içeriği olan Somon DNA sı kullanılır. Bu protein desteği ciltte canlanma, pürüzsüzlük ve daha dinamik bir görünüm sağlar.


Somon DNA nasıl uygulanır?


Somon DNA işlemi uygulamadan önce yüze anestezi kremler uygulanır. Daha sonra minik iğnelerle hazır serum cilde enjekte edilir. Daha iyi bir etki için hyaluronik asit ile birlikte uygulanabilir. Bu şekilde uygulamalara gençlik aşısı, gençlik serumu gibi adlandırmalar yapılmaktadır.

Somon DNA dermapen ile birlikte de uygulanabilir. İşlemden sonra 20-25 dk işlem bölgesinde geçici kızarıklık olabilir. Kişinin yaşına, cilt yapısına göre seans aralıkları ve sayısı farklı şekillerde planlanabilir. Yüz,el,boyun,dekolte bölgeleri somon DNA uygulanabilen alanlardır. Çatlak tedavisinde de karın bölgesine uygulanabilir.


Somon DNA kimlere uygulanmaz?


Somon DNA uygulacak bölgede cilt enfeksiyonu olan kişilere uygulanmaz. Herkes için uygun olan ve son yıllarda oldukça popüler olmuş bir tedavidir.


Somon DNA etkisi ne kadar sürer?


Somon DNA etkisi 6 -8 ay kadar devam eder. Kişinin alışkanlıkları, beslenme durumu, yaşı, cilt kalitesi bu süreyi etkiler. Somon DNA ile ciltte parlaklık,gözeneklerde azalma,leklerde ,çizgilerde azalma meydana gelir.


Somon DNA uygulaması fiyatları nasıldır?


Somon DNA fiyatları hakkında bilgi almak için doktorunuzla iletişime geçiniz.


Diğer işlemler için linke tıklayınız

https://www.nurgulaltuntas.com/ameliyatsiz-estetik-islemler

63 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page