top of page

Burun Estetiğine Karar Vermeden Önce

Güncelleme tarihi: 14 Eki 2019


Burun Estetiğinde en önemli aşama karar verme aşamasıdır. Kişi nefes alma ve görünümle ilgili rahatsızlık yaşıyor olabilir. Bunların giderilmesini talep eden kişiler bu konu ile ilgili doktor araştırmasına başlarlar. Kararı kesin ve motivasyonu yüksek olan kişiler bu konuda deneyimli ve yetkili bir hekimle güven temeline dayanan sağlıklı bir hasta doktor ilişkisi kurduktan sonra ameliyatlarını olurlar.


 

Burun estetiğine karar vermeden önce bilinmesi gereken en önemli konu bu ameliyatın her ameliyatta olduğu gibi riskler içerdiğidir. Burun estetiği sonrası görülebilen en önemli sorun %5-10 oranındaki memnuniyetsizliktir. Ameliyat sonrası sorunlarda yeterince düzelme sağlanamayabilir veya iyileşme döneminde vücudun tepkisi farklı olabilir. Bu durumda bu kişilerde ikinci ameliyatlara ihtiyaç duyulabilir. ,

Burun estetiği pek çok dokuya aynı anda müdahale edip hepsinin uyumu bir şekilde yerleşimini sağlamayı gerektiren karmaşık bir ameliyattır öncesinde titizlikle planlama gerektirir. Bu konuda deneyimli ve yetkili bir hekimle karşılıklı sağlıklı iletişim kurduğunuzdan eminseniz bu yola çıkmalısınız. Çünkü burun ameliyatı sonrasında iyileşme en az bir yıl devam eder bu süre içinde hekiminizle iletişiminizin devam etmesi önemlidir.




20 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page