top of page

Burun Estetiği Fiyatları

Güncelleme tarihi: 14 Eki 2019


Burun Estetiği Fiyatları burun ameliyatları öncesinde en çok merak edilen konulardan biri. Hatta burunda şekil bozukluğu veya nefes problemi nedeniyle başvuran hastalar ameliyatın detaylarından çok öncelikle burun estetiği fiyatlarını merak ettiklerini söylüyorlar.


 

Burun Estetiği Fiyatları yapılacak işlemlere, ameliyatın yapılacağı hastaneye, ameliyatı yapacak hekime göre değişkenlik gösterebilir. Devlet hastanesi, özel hastane, özel muayenehane koşulları farklı olabilir.

Burun Estetiği düşünenlere tavsiyemiz ameliyata karar verirken burun estetiği fiyatlarından önce doktorunuzun bu konu ile ilgili anlattıklarına odaklanmalarıdır. Burun estetiği gibi komplike ameliyatlarda; hekimin bu ameliyatı yapmaya yetkili olması, hekimin tecrübesi, revizyon oranının düşük olması,güven temelinde sağlıklı bir hasta hekim ilişkisinin kurulması önemlidir. Ameliyatlara karar vermeden önce bu kriterleri değerlendirmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Burun Estetiği fiyatları hekiminizi seçtikten sonra hekimin çalıştığı şartlara ve yapılacak işleme bağlı olarak değişecektir. Bu konuda her hekim muayene sonrasında gerekli bilgilendirmelerin tarafınıza yapılamasını sağlayacaktır. Bilgilendirmeden sonra şartlar uygunsa ameliyata karar verirsiniz. Burun Estetiğinde hekiminizle olan iletişiminizin çok önemli olduğunu unutmayınız.

Burun Estetiği Fiyatları hakkında daha detaylı bilgilenmek için randevu almanız ve muayene olmanız gereklidir.



Op.Dr.Nurgül ALTUNTAŞ

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

167 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page