top of page

Burun Ameliyatı Kararı

Güncelleme tarihi: 14 Eki 2019


Burun Ameliyatlarında karar verme süreci en önemli aşamayı oluşturur. Yüz bölgesinin en önde en çok göze batan aynı zamanda pek çok fonksiyonu olan organında değişiklik olması zaten kolay alınan bir karar olmamalıdır. Kişi gerçekten rahatsızlık duyuyorsa , görsel açıdan duyduğu rahatsızlık sosyal hayatını etkiliyorsa, nefes alma sıkıntısı yaşıyorsa burun ameliyatını düşünebilir.


BURUN ESTETİĞİ KOCAELİ

 

Burun ameliyatları hayat kalitesini artırıcı ameliyatlar olduğu için mutlaka gerekli müdahaleler değildir. Kişinin yaşamında olumlu yönde pek çok değişim sağlayan burun ameliyatları mutlaka riskler de içerir bu nedenle ameliyat öncesi doktorunuzla bütün ayrıntıları konuşmanız önerilir.

Burun ameliyatına karar verirken sağlıklı oluşmuş doktor hasta ilişkisi çok önemlidir. Acele karar vermeden kafanızdaki soru şaretlerinizi tam olarak giderip rahat bir şekilde ameliyata girmeniz ameliyat sürecinde ve sonrasında pozitif hissetmenizi sağlayacak ve iyileşmenize de katkıda bulunacaktır.

Burun ameliyatı genel anestezi altında uygulanan ortalama 2-3 saat süren, gerekirse hastanede bir gün yatış önerilen bir ameliyattır. Kişinin kendini iyi hissetmesi 3-4 gün alır, 15,gün pansumansız bir şekilde sosyal hayata dönüş sağlanır tam olarak iyileşme ise ortalama 1 yıl içinde tamamlanır.

Op.Dr.Nurgül ALTUNTAŞ

136 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page