top of page

Bayan Plastik Cerrahlar

Güncelleme tarihi: 10 Eki 2019


Estetik Cerrahide daha güzel görünmek amacıyla pek çok işlem uygulanmakta ancak meme estetiği,vücut estetiği, genital estetik konularında kadınların bayan plastik cerrahları daha fazla tercih ettiği görülüyor.


Kadınlara neden bayan plastik cerrahları tercih edildiği sorulduğunda büyük çoğunluğu kendilerini daha rahat hissettiklerini, muayene sırasında tedirgin olmadıklarını ve beklentilerini daha cesurca ifade edebildiklerini söylüyorlar.

Bazı kadınlar da bayan estetik cerrahların sanatsal gözünün daha iyi olabileceğini, hemcins oldukları için rahatsızlığını daha iyi anlayabileceğini belirtiyor.

Bütün tıp dallarında cinsiyet farkı asla önemsenmez, önemsenmemeli ancak estetik cerrahinin diğerlerinden küçük bir farkı var; genellikle isteğe bağlı cerrahi işlemler olduğu için pek çok hasta daha iyi anlaşılabileceğini düşündüğü ve rahat hissetiği bir ortamda bulunmayı istemektedir.

Kocaeli’de Esteizmit Estetik Cerrahi Kliniği bayan cerrahlardan oluşan ekibi ile bu konuda fark yaratmaktadir. Klinğimize başvuran hastalardan kendilerini modern ve rahat bir ortamda hissettiklerine ve her konuda açık olabildikleri için mutlu olduklarına dair olumlu geri dönüşler almaktayız.

Elbetteki toplumumuzun sosyokültürel yapısı düşünüldüğünde tamamen bayanlardan oluşan bir ekiple butik bir klinikte göz önünde olmadan daha güzel olmak için çeşitli estetik müdahaleler yaptırmak kadınlara cazip gelmektedir.

Op.Dr.Nurgül ALTUNTAŞ

Estetik ve Plastik Cerrah

67 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page