top of page

Dudak Dolgusu doğal görünüm

Dudak dolgusu sonrası doğal görünüm mümkün mü?

Dudak dolgusu kalıcılığı ne kadardır?

Dudak dolgusu ücretleri nasıldır?


dudak dolgusu kocaeli dr nurgül altuntaş
izmit dudak dolgusu

 

Dudak Dolgusu sonrası doğal görünüm mümkün mü?


Dudak dolgusu uygulamaları bu konuda yetkili ve deneyimli estetik cerrahlar tarafından uygun noktalara uygun miktarda yapıldığından doğal bir görünüm oluşturmak mümkün. Dolgu maddelerinin gereğinden fazla enjeksiyonu , yanlış noktalara enjeksiyonu doğal olmayan görünümlere yol açabilir. Bazen sonuçlarının nasıl olacağını bilmeden abartılı dolgu enjeksiyonları talep eden kişiler olabilir. Bu konuda kişiye ayrıntılı bilgi verilerek işlemin tıbbi kurallara uygun yapılması sağlanmalıdır.


Dudak dolgusunun kalıcığı ne kadardır?


Dudak volümünün artırılması veya dudağa şekil verilmesi amacıyla uygulanan dolgular genel olarak hyaluronik asit içerek geçici dolgulardır. Kişinin dudak yapısına göre, tercih edilen dolgu maddesine göre ,sigara kullanımı olup olmamasına göre dudak dolgularının kalıcığı değişkendir. Genel olarak ortalama 6-9 ay kalıcılık süresi mevcuttur.


Dudak Dolgusu kimlere uygulanır?


Dudak dolgusu yapısal olarak dudakta incelik, şekil bozukluğu, asimetri bulunan veya yaşla birlikte dudakta volum kaybı yaşayan kişilere uygulanabilir. Dolgun ve konturları belirgin dudak şekli çekici ve daha genç görünmeyi sağlar. Bu nedenle dudak şeklinden memnun olmayan kişilere dudak dolgusu uygulanabilir. Dudak çevresinde aktif enfeksiyon veya açık yara olan kişilere dudak dolgusu uygulanmaz.


Dudak dolgusu ücretleri ne kadardır?


Dudak dolgusu ücretleri dolgu maddesi miktarına ve yapılacak işlemlere göre değişkenlik gösterebilir. Öncelikle doktorunuzla görüşerek muayene olmalısınız.


71 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page