top of page

Cildinizi Besleyin


Günümüzde estetik işlemlerle ilgili talep arttıkça teknikler çeşitleniyor tedavi seçenekleri deneyimlere,hasta beklentilerine göre yeniden şekilleniyor. Artık küçük dokunuşlarla belli olmadan güzelleşmek yaygınlaşıyor. Yaşlanmayla oluşan sorunları tedavi etmenin ilerleyen yaşlarda zor olacağını düşünen kişiler erken yaşlarda yaşlanmanın etkileri vücudumuza yerleşmeden önlem almaya çalışıyor.


Estetik Cerrah Nurgül Altuntaş

Cildinizin sağlıklı olabilmesi için düzenli dengeli beslenme, yeteri kadar su tüketimi, sağlıklı bir yaşam biçimi gerekir. Sigara,alkol gibi zararlı maddelerin tüketimi, strese, yoğun çalışma şartları,hareketsiz yaşam, ayaküstü dengesiz beslenme tüm vücudunuzun olduğu gibi cildinizin de olumsuz etkilenmesine yol açmaktadır. Sağlıklı yaşlanmak istiyorsak öncelikle yaşam biçiminizi buna göre planlamalısınız.

Cilt sağlığınız için Estetik Cerrahiden destek alabilirsiniz.Cildimizde sürekli kullandığımız mimiklere bağlı olarak kırışıklıklar, dış etkenlerin yarattığı yıpranma zamanla yorgun, yaşlı bir ifadeye neden olur. Erken yaşlarda mimik kaslarının B.Toksinlerle kontrolü ile kırışıklıkların azaltılması, cildin nem dengesini sağlayacak içeriklerle cildin beslenmesi cildiniz yaş alırken daha az yıpranmasını sağlar.

Günümüzde sıklıkla tercih ettiğimiz mezoterapi yöntemi ile cildi besleyen ,nemini dengeleyen ve cildin sıkılaşmasını sağlayan içerikler doğrudan cilt içine enjekte edilebiliyor. Bu amaçla kullanılan krem tarzı pek çok kozmetik ürün hem yeterince emilemeyip az etki edebilir hem de içerdikleri kimyasallar ile cildin zarar görmesine neden olabilirler. Mezoterapi ile zamanla deri altında azalan hyaluronik asit gibi maddeler direkt cilt içine verilebilir. Ayrıca çeşitli vitaminler, aminoasitler, tamir mekanizmalarını aktive eden somon dna gibi maddeler enjekte edilerek cilt beslenir.

Mezoterapi 10-15 dklık ayaktan uygulanabilen bir işlemdir. Kişi işlemden 1-2 saat sonra iş ve sosyal hayatına dönebilir. Seanslar halinde uygulanır kişinin ihtiyacına göre 4-6 seans uygulanabilir.

Mezoterapi ücretleri için öncelikle randevu alıp doktorunuzla görüşmeniz gerekir.

www.nurgulaltuntas.com

25 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page